onsdag 22 augusti 2012

Välkommen till Stockholms fräschaste och största yrkesbutik för arbetskläder, arbetskor och skyddsskor. Vi arbetar mot de flesta yrkesgenrer för hantverkare men även nu vårdkläder och kostymer. Vi  är återförsäljare och har stora lager för flera varumärken inom arbetskläder, bl.a Blåkläder, Jobman,Topswede Smilla och Segers för att nämna några. I butiken finns det även mycket  modekläder från bl.a Levi´s, Berkeley,the north face, Sebago, Musto,Helly Hansen och ett flertal märken till.


Sotarkläder
Vi har nu en helt ny serie av Sotarkläder. Tätheten i tyget bidrar till att lim, olja, väta har svårt att tränga igenom . Slitstarkt, rivstyrkan är dubbelt så hög som motsvarande arbetskläder.

Arbetsskor
Vi har över 50 lagerförda modeller av arbetsskor i vår stora yrkesbutik på södermalm i Stockholm. Hos oss får du hjälp med ditt val av arbetsskor eller skyddsskor.

Varselkläder
Den främsta funktionen för dina varselkläder är att öka säkerheten för dig som arbetar där det är viktigt att vara väl synlig. Våra varselkläder har fluorescerande ytor och reflexer som uppfyller certifieringskraven.


Vårdkläder
Vårt stora sortiment av vårdkläder består bland annat av skyddskläder, byxor, rockar, skjortor och andra arbetskläder som används av läkare, sjuksköterskor, tandläkare och andra vårdyrken.

Kockskor
Som kock står och går du mycket vilket gör att valet av kockskor är väldigt viktigt för att du ska må bra. I vår yrkesbutik i Stockholm har vi ett stort utbud av skor för dig som jobbar som kock. Besök oss så får du hjälp med ditt val av kockskor till dig eller dina anställda.


Promotion
Vikten av att företaget vill framtona kvalité även i sitt val av promotion har gjort att många företag i Stockholm väljer oss när de behöver hjälp. Vi har en av de största utställningarna i Stockholm för presentreklam där vi visar upp vårt stora utbud.

Julklappar
De allra flesta av oss ger bort julklappar till varandra. Ett sätt att visa uppskattning, att visa hur mycket någon betyder för en annan människa. För de allra flesta företag och organisationer är det samma sak - man ger bort en julklapp till exempelvis sina anställda och/eller sina kunder. Ett sätt att säga tack för året som gått, ett tack för att visa uppskattning.

Profilkläder
Vi har den största utställning i Stockholm för profilkläder och kan hjälpa er med att profilera upp ditt företag i passande kläder, i rätt färger och givetvis märkt med din logotype. Vill ni ha hjälpa med att se över Er hela företagsprofilering, eller kanske bara hjälp med att välja rätt profilkläder?

Arbetskläder
Välkommen till den fräschaste och största yrkesbutik i Stockholm för arbetskläder, skyddsskor. Vi har nu även modekläder från Levi´s, North face, Sebago mm mm.  Här hjälper vi er med bra val av produkter och med logomärkning av utvalda arbetskläder, skor och handskar. Givetvis har vi diverse tillbehör och personligt skydd.

Presentreklam
Vikten av att företaget vill framtona kvalité även i sitt val av presentreklam har gjort att många företag i Stockholm väljer oss när de behöver hjälp. Vi har en av de största utställningarna i Stockholm för presentreklam där vi visar upp vårt stora utbud.



Inga kommentarer: